Категории магазини

Най-нови ревюта на онлайн магазини

Най-коментирани магазини

За собственици на онлайн магазини

Vzemibg.com държи на коректните отношения и комуникация със собствениците и операторите на интернет магазини.

Vzemibg.com представя безплатно под формата на ревю различни български онлайн магазини. Освен ревю, сайтът предоставя информация и за определени промоции на магазините, както и ревюта, мнения и коментари, написани от потребители на сайта.

Ако вашият магазин все още не е включен, можете да ни го предложите като ни пишете. Веднъж включен, можете да изпращате информация за текущи промоции на вашия магазин, която може да бъде публикувана на сайта. Не се ангажираме със срокове за публикуването на каквато и да е информация.

За момента не предлагаме преференциално листване на магазини или експресно включване на промоции, но можете да се възползвате от рекламните възможности на сайта ни, за да постигнете по-добро представяне на бизнеса си пред силно таргетирана аудитория.

Във Vzemibg.com се стремим да предлагаме максимално обективни ревюта и промоционална информация. Въпреки това, да се греши е черта на човека, така че ако смятате, че дадена информация за вашия магазин не отговаря на истината или може да бъде допълнително пояснена, можете да се свържете с нас. Подхождаме с внимание към всеки случай.

Отворени сме към всякакви предложения за по-добро и взаимноизгодно сътрудничество с операторите на електронни магазини.

Най-актуална информация за Vzemibg.com ще намерите в нашия блог.

Вход за потребители

Най-нови промоции на онлайн магазини

Най-нови потребителски мнения и ревюта за онлайн магазини