Категории магазини

Най-нови ревюта на онлайн магазини

Най-коментирани магазини

За Vzemibg.com

Vzemibg.com е първия по рода си уебсайт в България - предоставящ обща информация, потребителски мнения и промоционални оферти от всички български интернет магазини.

Vzemibg.com стартира официално през май 2007г. Целта на сайта е да предоставя актуална полезна информация за пазаруващите онлайн - професионални ревюта на интернет магазини, мнения на други потребители за магазините, както и промоции и бонуси, предлагани от търговците. Амбицията ни е информацията, предоставяна от сайта да бъде максимално актуална и безпристрастна. По този се помага както за по-ефективното пазаруване на потребителите, така и за популяризиране на онлайн пазаруването на интернет магазините в България.

Vzemibg.com предлага на регистрираните си потребители възможности за персонализация, които позволяват бързо и удобно да се следят промоциите и потребителските ревюта на интересните за потребителя онлайн магазини. Всеки регистриран потребител може да напшие ревю или просто да сподели впечатленията си за всеки онлайн магазин.

Vzemibg.com организира и първите класации на български електронни магазини - Вземометър и Класация на потребителите.

Най-актуална информация за Vzemibg.com ще намерите в нашия блог.

Вход за потребители

Най-нови промоции на онлайн магазини

Най-нови потребителски мнения и ревюта за онлайн магазини